svg-seoagency

Copywriting

Ai nevoie de continut? Cere oferta noastră

COMANDĂ ARTICOLE

Accept termenii şi condiţiile

6 + 9 =

Spune-ne în mesajul tău de câte articole ai nevoie, cand doriți să le aveți gata, numarul de cuvinte și cuvintele cheie pe care doriți să le promovați.

De ce ai nevoie de un copywriter?

Sa presupunem ca ai nevoie de continut site, comunicate de presa, advertoriale, descriere produse, articole pe blog, redactare articole, creare continut. Apeland la serviciile unui copywriter profesionist, iei decizia corecta. A plati pentru munca sa, este o investitie profitabila care iti va aduce un profit. Si scrierea de texte fara experienta, cunostinte si abilitati este o pierdere de timp.

De ce sa atribui un loc de munca unui specialist?

Cand trebuie sa repari ceva, orice, o masina, un cuptor cu microunde, un frigider, un cablu electric sau un fermoar la o jacheta – mergi la un specialist in domeniu, pentru ca pur si simplu nu stii cum sa faci aceste lucruri. Acum intelegi de ce ai nevoie de serviciile profesionistilor?

O situatie similara este cea a unui copywriting. Comandarea de texte de la un profesionist, inseamna incredere in munca unui expert care are cunostintele, abilitatile si experienta corespunzatoare. Un copywriter stie cum sa faca un titlu atractiv, ce tehnici sa foloseasca pentru a convinge un vizitator, sa-l motiveze pentru reactia sau actiunea dorita. Astfel, vei obtine un serviciu de calitate, dupa urma caruia vei obtine un profit bun.

Economisesti timp

Scrierea de texte, fie ca sunt de vanzare sau informative, dureaza mult timp, mai ales daca nu ai experienta in acest domeniu. Cel care nu are abilitati de copywriting, poate petrece mai mult timp pentru a scrie continut decat un profesionist. Iar acest lucru nu este totul. Imagineaza-ti ca ai petrecut toata ziua cu scrierea textului pentru continut site, comunicate de presa, advertoriale, descriere produse, articole pe blog, redactare articole, creare continut, dar rezultatul nu este satisfacator, iar documentul la care ai lucrat atat de mult timp, este trimis in cosul de gunoi.

Merita sa pierzi atat de mult timp? Si in plus fata de timpul petrecut ar trebui sa se adaugi dezamagirea si nemultumirea fata de faptul ca nu ai reusit sa rezolvi sarcina stabilita pentru site-ul tau. O modalitate eficienta de a evita astfel de probleme este sa angajezi un copywriter. In plus, nu poti face totul singur. Daca petreci mult timp scriind texte, nu te vei putea ocupa de alte sarcini in care te orientezi mult mai bine si lucrezi mult mai eficient. Aceasta este o alta dovada ca atribuirea scrierii continutului unui copywriter profesionist, este singura solutie corecta.

Iti pasa de imagine

Desigur, imaginea companiei tale este importanta pentru tine – in ochii clientilor tai vrei sa arati ca un expert si un adevarat profesionist. Prin urmare, nu-ti poti permite ca textele de pe site-ul tau sa fie de slaba calitate, deoarece cu siguranta au un impact negativ asupra atitudinii si increderii fata de tine si fata de brandul tau.

Ai un site minunat, realizat de experti? Asigura-te ca continutul textului este de calitate si corespunde designului elegant, deoarece numai in acest caz poti obtine rezultatul dorit. Chiar si cu cel mai frumos site, dar cu un text care nu-i de calitate, nu vei reusi sa castigi publicul tinta si sa transformi vizitatorii in clienti.

Fa textul clar pentru vizitatori

Daca iti este greu sa scrii texte intr-un limbaj accesibil pentru vizitatori – mai ales in terminologia si slangul profesional ai nevoie de un copywriter specialist. Un copywriter poate transmite vizitatorului informatii intr-o forma usor de inteles pentru el. In plus, el stie cum sa evidentieze beneficiile afacerii tale si sa le prezinte cu atentie clientilor.

Nu stii regulile SEO-copywriting

Daca scrii texte pentru un site, fie pentru un portal corporativ sau un blog personal, trebuie sa cunosti regulile SEO copywriting si designul web. Fara aceste cunostinte, nu va fi posibila pregatirea unor texte de inalta calitate care sa fie optimizate corect pentru motoarele de cautare si sa iti permita sa obtii pozitii inalte in ceea ce priveste interogarile pe care potentialii tai clienti le fac. Un copywriter are aceste cunostinte si le aplica in mod eficient, ceea ce iti va permite sa obtii pozitii bune in motoarele de cautare si un flux mare de trafic orientat.

Nu esti filolog

De fapt, un copywriter nu poate fi un filolog. Cu toate acestea, un copywriter pur si simplu trebuie sa fie literat si fluent in vorbire si scriere. Daca nu esti prea increzator in ortografie, punctuatie, sintaxa si stil, nu vei putea scrie text care sa apeleze la vizitatorii site-ului, si, de asemenea, va marturisi profesionalismul tau. Un copywriter bun, experimentat si cu stil de prezentare nu are probleme cu gramatica si limba romana.

Obtinerea de clienti, creste profitul companiei

Datorita textelor bine scrise si optimizate in mod corespunzator, obtii pozitii mai inalte in motoarele de cautare, crescand astfel traficul catre site, atragand, astfel, clienti noi. In acelasi timp, datorita persuasivitatii si expertizei continutului, ii motivezi pe clienti sa cumpere produsul sau serviciul tau, adica vanzarile cresc. Toate acestea conduc la un singur lucru – o crestere a profiturilor.

Copywriting este o forma relativ ieftina si eficienta de marketing de continut si ar trebui sa o utilizezi cu siguranta, pentru ca este o investitie buna, care iti permite sa maresti venitul din afacere. Incredinteaza scrierea de texte pentru continut site, comunicate de presa, advertoriale, descriere produse, articole pe blog, redactare articole, creare continut unui specialist copywriting, pentru ca aceasta este singura decizie corecta.