svg-seoagency

ADVERTORIALE SEO

Comandă advertoriale la cele mai bune prețuri

Completează formularul și îți trimitem lista cu site-uri unde puteți publica advertoriale

De ce să colaborezi cu noi?

- Colaborăm cu peste 500 de publicații online

- Avem colaborări directe și oferim prețuri corecte

- Avem site-uri cu autoritate, bloguri, site-uri locale, site-uri din presă etc.

- Redactăm articole de calitate

- Raport de link-uri și respectarea cu strictețe a deadline-ului

- Strategie pe termen lung. Vă ajutăm să creați o strategie pentru a ocupa o poziție cât mai sus în motorul de căutare google

PARTENERI STRATEGICI

De ce sa colaborezi cu noi pentru advertoriale SEO?

 • continut unic pe toate site-urile din lista
 • autoritate mare
 • IP unic pentru fiecare site in parte
 • cream noi articolul de 500 cuvinte si iti oferim cel mai bun pret de pe piata de advertoriale
 • nise diversificate si multe bloguri generaliste
 • colaborare rapida
 • nu iti punem toate articolele in aceeasi zi pentru siguranta SEO
 • preturile includ toate taxele, asadar pretul afisat este pretul final pe care il platiti pentru fiecare articol
 • iti oferim factura
 • daca aveti articolele deja scrise, pretul se scade cu 10 lei din pretul afisat

O multime de motive pentru care trebuie sa colaborezi cu noi. Cu un buget de aproximativ 2000 lei iti oferim posibilitatea sa publici articole pe o multime de site-uri.

ATENTIE: Pentru articolele scrise de noi, plata se va face inca de la inceput. Pentru articolele scrise de dumneavoastra, plata se poate face dupa publicarea lor (doar pe site-urile din reteaua noastra).

Promovarea site-ului web în motoarele de căutare – cea mai eficientă modalitate de a atrage clienți de pe Internet în ceea ce privește randamentul investițiilor. Advertorialele au rolul de a îmbunătăți poziția site-ului, prin urmare, clienții dvs. vă vor găsi în motoarele de căutare pentru cuvintele cheie relevante.

Ce este un link ?

Un link este o expresie, o bucată de text, o imagine care vă redirecționează către un alt document, site sau altă pagină de pe blogul dvs. Toate paginile sunt legate între ele pe World Wide Web prin intermediul hyperlinkurilor, este dificil să ne imaginăm internetul fără linkuri. Acestea sunt legătura de conectare a întregii rețele, cu ajutorul lor putem trece de la un site la altul într-o secundă cu un singur click. Tipuri de legături:

La rândul lor, linkurile sunt împărțite în:

 • Link-uri interne care duc la alte pagini de pe site-ul dvs. Astfel de linkuri pot fi făcute de editorul WordPress, toate pot fi deschise pentru indexare;
 • linkuri externe care duc catre alte site-uri, bloguri sau profile. ă doriți să deschideți linkurile sau să le închideți.

Advertorial SEO sau SPAM

Matt Cutts, fostul manager al echipei de combatere a spam – ului Google, a explicat de nenumărate ori modul în care Google gestionează articole publicitare. El menționează că advertorialele online, utilizate pentru a spori, prin intermediul legăturilor introduse, nivelul de autoritate al site-ului beneficiar, reprezintă o încercare de manipulare a motorului de căutare. După cum explică el, există două reguli de bază pe care trebuie să le respecte un advertorial și ambele se concentrează în esență pe ideea de a anunța că articolul are un caracter publicitar, astfel încât atât motorul de căutare, cât și cititorii să realizeze acest aspect înainte de a citi materialul.

Soluția pe care o propune Cutts este următoarea:

Anunțarea motoarelor de căutare

Linkurile plătite nu trebuie să fie incluse în algoritmul Page Rank (Ex: rel = “nofollow”)

Anunțarea cititorilor

În mod clar și vizibil (Ex: “Publicitate” sau “Sponsorizat”)

În realitate, orice serviciu este plătit în prezent și cititorii sunt conștienți de acest lucru.

Din ce în ce mai mulți oameni de astăzi caută pe internet să cumpere online și să găsească produsele și serviciile de care au nevoie. Un advertorial scris cu atentie, cu puncte, cu o strategie corelată corect și keywords în advertorialele dumneavoastra, vor pulsa mult în poziționarea site-ului dvs. în motoarele de căutare importante de astăzi.