svg-seoagency

Advertoriale SEO - soluția optimă pentru dezvoltarea afacerii tale

Alege platforma B2B dedicată evoluției business-ului tău

Solicită acum un cont de test:

CRM-ul nostru automatizează sarcinile companiilor care publică articole SEO


 • Avem in SHOP peste 400 de website-uri alese cu grijă;
 • Beneficiezi de DEAL-uri foarte bune;
 • Colaborăm cu cele mai bune site-uri de presă din România;
 • Redactăm articole de calitate. Putem scrie articole de la 500 la peste 3000 de cuvinte; Accptăm și articole redactate de client (trebuie să respecte cerințele site-ului);
 • Primești toate link-urile pe email și le poți vedea și în platformă;
 • Îți poți face o strategie pe termen lung. Odată ce vezi website-urile în ansamblu, îți poți crea o strategie care îți economisește timpul;
 • Suntem la dispoziție pentru orice fel de întrebare legată de SEO;
 • Experiență. Publicăm articole în mediul online din anul 2010;
 • Te putem ajuta cu erorile website-ului tău, folosimt tool-uri speciale și îți putem face o analiză detaliată a website-ului tău;
 • Avem rezultate și putem să-ți confirmăm acest lucru prin website-urile pe care noi le promovam în momentul de față.

Transformați strategia online cu platforma noastră B2B – Eficiență maximă în publicarea de Advertoriale

Vă prezentăm o soluție profesională B2B destinată eficientizării strategiei de conținut și a marketingului digital: o platformă avansată ce facilitează comandarea de advertoriale specializate. Această platformă este concepută exclusiv pentru a servi interesele comercianților online și ale prestatorilor de servicii web, oferind acces la un portofoliu diversificat de peste 400 de site-uri web.

Prin intermediul sistemului nostru, clienții pot filtra și selecta website-urile în funcție de DA și preț, beneficiind de o navigare intuitivă și eficientă. Suntem mândri să oferim o selecție impresionantă de site-uri partenere care practică tarife preferențiale, cu oportunități de economisire semnificative – în unele cazuri, prețuri cu până la 50% mai mici comparativ cu alte oferte de pe piața SEO.

Platforma noastră inovatoare permite utilizatorilor să planifice și să programeze publicarea de articole pentru întreaga lună într-un mod rapid și eficient, oferind flexibilitatea de a alege datele specifice pentru publicarea articolelor.

În ceea ce privește tranzacțiile financiare, acestea sunt gestionate cu siguranță și ușurință prin intermediul serviciului de plăți NETOPIA. În plus, sistemul nostru de facturare automată simplifică procesul administrativ, permițând utilizatorilor să descarce direct facturile emise din cadrul platformei.

Pe scurt: 

 • Platforma se adresează direct magazinelor online și site-urilor de servicii.
 • Îți poți alege din cele peste 400 de website-uri disponibile.
 • Poți filtra foarte usor website-urile dupa autoritate și preț.
 • Avem foarte multe site-uri cu prețuri speciale, uneori cu prețuri la jumătate față de alți competitori din industria SEO.
 • Într-o zi îți poți programa articole pentru toată luna, cu posibilitatea de a selecta datele când dorești să apară articolul.
 • Plățile sunt prin serviciul NETOPIA. Facturarea se face automat și poți să descarci facturile direct din platformă.

Iata cateva intrebari frecvente despre advertoriale:

Ce sunt advertorialele?

Advertorialele sunt articole sau pagini de continut care sunt platite de catre o companie si publicate pe un site web cu scopul de a promova produsele sau serviciile acesteia. Acestea sunt scrise intr-un mod similar cu articolele de stiri obisnuite, dar au ca scop principal sa promoveze o anumita afacere sau marca.

 • Advertorialele SEO sunt o modalitate eficienta de a obtine mai multa vizibilitate pentru site-ul dvs. prin intermediul continutului de calitate care include cuvinte cheie pertinente pentru afacerea dvs. Acest lucru poate ajuta la cresterea vizitatorilor site-ului dvs. si poate duce la o crestere a vanzarilor si a profitului.
 • Advertorialele SEO sunt articole sau pagini de continut care sunt platite de catre o companie si publicate pe un site web cu scopul de a promova produsele sau serviciile acesteia. Acestea sunt scrise intr-un mod similar cu articolele de stiri obisnuite, dar au ca scop principal sa promoveze o anumita afacere sau marca.
 • Advertorialele SEO se diferentiaza de publicitatea obisnuita prin faptul ca sunt scrise intr-un mod mai subtil si mai discret, astfel incat cititorii sa nu realizeze imediat ca sunt promovate anumite produse sau servicii. Acest lucru le face mai credibile din punct de vedere al cititorilor, deoarece acestia percep advertorialele ca fiind mai degraba o sursa de informare decat o forma de publicitate.
 • Advertorialele SEO sunt, de asemenea, optimizate pentru motoarele de cautare (SEO), astfel incat sa apara mai sus in rezultatele de cautare pentru cuvinte cheie specifice. Acest lucru poate ajuta la cresterea vizibilitatii site-ului companiei care le plaseaza si poate duce la o crestere a vanzarilor si a profitului.
 • Advertorialele SEO pot fi o modalitate eficienta de a promova afacerea dvs., dar trebuie sa fiti atenti sa le scrieti intr-un mod credibil si de calitate, astfel incat sa nu pierdeti increderea cititorilor. Este, de asemenea, important sa respectati regulile privind publicitatea prin intermediul motoarelor de cautare, astfel incat sa nu riscati sa va penalizeze site-ul.In cele din urma, advertorialele SEO pot contribui la urcarea site-ului dvs. in topul Google prin intermediul cuvintelor cheie specifice pe care le includ si prin intermediul linkurilor catre site-ul dvs. Daca site-ul dvs. se pozitioneaza mai sus in rezultatele de cautare, acest lucru poate duce la mai multe vizite pe site-ul dvs. si, in final, la mai multe vanzari si profit.

Cum functioneaza advertorialele?

Advertorialele sunt publicate pe site-uri cu autoritate in domeniu si sunt optimizate pentru motoarele de cautare pentru cuvinte cheie specifice. Acest lucru poate ajuta la cresterea vizibilitatii site-ului companiei care le plaseaza si poate duce la o crestere a vanzarilor si a profitului.

De ce ar trebui sa folosesc advertorialele?

Advertorialele pot ajuta la cresterea vizibilitatii site-ului dvs. in motoarele de cautare si pot oferi o sursa de informare credibila pentru cititori despre produsele sau serviciile dvs. De asemenea, advertorialele pot ajuta la obtinerea de link-uri de calitate catre site-ul dvs. si pot contribui la urcarea site-ului dvs. in rezultatele de cautare.

Pot face brand awareness prin advertoriale ?

Da, advertorialele pot fi un mod eficient de a face brand awareness (constientizarea brandului). Un advertorial poate prezenta produsele sau serviciile dvs. intr-un mod editorial, oferind cititorilor informatii relevante si valoroase despre brandul dvs. Acest lucru poate ajuta la construirea credibilitatii si a reputatiei brandului dvs. in randul cititorilor si poate creste interesul lor pentru produsele sau serviciile dvs.

In plus, daca advertorialele sunt plasate pe site-uri de calitate care au o audienta relevanta pentru brandul dvs., acest lucru poate ajuta la atingerea unui public mai mare si la construirea unui nivel mai mare de constientizare a brandului. Este important sa va asigurati ca advertorialele sunt bine scris, bine structurat si ofera valoare cititorilor, deoarece acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra reputatiei brandului dvs. si poate creste increderea cititorilor in produsele sau serviciile dvs.

De ce sa promovezi afacerea prin advertoriale ?

Exista mai multe motive pentru care promovarea afacerii prin intermediul advertorialelor poate fi beneficia:

 • Vizibilitate crescuta: Advertorialele sunt publicate pe site-uri cu autoritate in domeniu, astfel incat pot ajuta la cresterea vizibilitatii site-ului dvs. in motoarele de cautare si pot duce la mai multe vizite pe site-ul dvs.
 • Credibilitate crescuta: Advertorialele sunt scrise intr-un mod similar cu articolele de stiri obisnuite, astfel incat pot oferi cititorilor o sursa de informare credibila despre produsele sau serviciile dvs. Acest lucru poate ajuta la cresterea increderii cititorilor in afacerea dvs.
 • Link-uri de calitate: Advertorialele pot ajuta la obtinerea de link-uri de calitate catre site-ul dvs. prin intermediul placarii lor pe site-uri cu autoritate in domeniu. Acest lucru poate ajuta la cresterea autoritatii site-ului dvs. in ochii motoarelor de cautare.
 • Cresterea vanzarilor si a profitului: Advertorialele SEO sunt optimizate pentru motoarele de cautare, astfel incat sa apara mai sus in rezultatele de cautare pentru cuvinte cheie specifice. Daca site-ul dvs. se pozitioneaza mai sus in rezultatele de cautare, acest lucru poate duce la mai multe vizite pe site-ul dvs. si, in final, la mai multe vanzari si profit.

Ce este un link ?

Un link (de asemenea cunoscut sub numele de hyperlink) este o expresie, o bucată de text, o imagine care vă redirecționează către un alt document, site sau altă pagină de pe blogul dvs. Toate paginile sunt legate între ele pe World Wide Web prin intermediul hyperlinkurilor, este dificil să ne imaginăm internetul fără linkuri. Acestea sunt legătura de conectare a întregii rețele, cu ajutorul lor putem trece de la un site la altul într-o secundă cu un singur click. Tipuri de legături:

La rândul lor, linkurile sunt împărțite în:

 • Link-uri interne care duc la alte pagini de pe site-ul dvs. Astfel de linkuri pot fi făcute de editorul WordPress, toate pot fi deschise pentru indexare;
 • linkuri externe care duc catre alte site-uri, bloguri sau profile. ă doriți să deschideți linkurile sau să le închideți.

Link-urile sunt de obicei reprezentate prin cuvinte sau fraze subliniate sau colorate intr-un mod care le face usor de identificat. Cand utilizatorul face clic pe un link, browser-ul lor va deschide pagina web sau elementul la care link-ul face referinta.

Link-urile sunt importante pentru functionarea internetului deoarece le permit utilizatorilor sa acceseze rapid informatii de pe diferite site-uri. De asemenea, link-urile sunt importante pentru motoarele de cautare, deoarece le ajuta sa determine relevanta si autoritatea unui site web.

Cum scrii un titlu provocator?

Un titlu provocator este un titlu care atrage atentia cititorilor prin folosirea de cuvinte puternice sau prin intrebari care starnesc curiozitatea. Iata cateva sfaturi pentru a scrie un titlu provocator:

 • Folositi cuvinte puternice: Folositi cuvinte care transmit emotii puternice, cum ar fi „revolutionar”, „scandal”, „exploziv” sau „neasteptat”. Acestea vor atrage atentia cititorilor si ii vor face sa vrea sa afle mai multe.

 • Folositi intrebari: Intrebarile care starnesc curiozitatea sunt un mijloc eficient de a capta atentia cititorilor. Intrebari care incep cu „Cum?”, „De ce?”, „Cand?” sau „Cine?” sunt de obicei cele mai eficiente.

 • Folositi declaratii puternice: Folositi declaratii puternice care sa starnesca interesul cititorilor. De exemplu, un titlu precum „Dezvaluirea celor mai mari secrete ale industriei” poate atrage atentia cititorilor care sunt interesati de acest domeniu.

 • Folositi numere: Titlurile care contin numere sunt de obicei mai provocatoare deoarece ofera un sens de specificitate si autoritate. De exemplu, „Top 10 cele mai mari minciuni ale industriei” poate atrage atentia cititorilor care sunt interesati de acest domeniu.

 • Evitati cliseele: Evitati folosirea de cuvinte sau frazee banale care au fost folosite de multe ori in titluri. Incearcati sa va ganditi la modalitati creative de a capta atentia cititorilor.

Cate cuvinte trebuie sa aiba un articol?

Lungimea ideala a unui articol depinde de contextul in care este publicat si de scopul sau. In general, o lungime de 500-700 de cuvinte este considerata o lungime adecvata pentru un articol de blog sau pentru un articol scurt de presa. Acest lucru poate varia in functie de subiectul abordat, de nivelul de detaliu necesar si de alte factori.

Cu toate acestea, nu exista o regula stricta privind lungimea ideala a unui articol. Uneori, un articol mai scurt poate fi mai eficient daca transmite un mesaj clar si concis, in timp ce un articol mai lung poate fi necesar pentru a acoperi o tema mai complexa sau pentru a oferi mai multe informatii detaliate. Important este ca articolul sa fie bine structurat, usor de citit si sa ofere valoare cititorilor.