svg-seoagency

Realizare site-uri WEB

Cream site-uri de prezentare, afiliere, business, persoanal si magazine online

Peste 150 de proiecte – 10+ ani experiență

Oferind servicii complete „la cheie”, agenția noastră se ocupă de întregul proces de dezvoltare web – de la ideea inițială până la lansarea finală și dincolo de aceasta. Specializați în platforma WordPress, noi construim website-uri personalizate, intuitive, scalabile și ușor de gestionat, asigurându-ne că fiecare client pleacă cu un produs finit care să-l reprezinte cu mândrie în mediul online.

Conștienți de varietatea dispozitivelor folosite în navigarea web, punem un accent deosebit pe design responsive. Grafica adaptabilă pe care o implementăm asigură o experiență vizuală și funcțională optimă pe orice dispozitiv, fie că este vorba de un smartphone, tabletă sau desktop, îmbunătățind accesibilitatea și confortul utilizatorilor.

SEO nu este doar o parte a serviciilor noastre – este fundamentul pe care le construim. Prin integrarea celor mai bune practici SEO de la bun început, ne asigurăm că site-urile noastre sunt gata să cucerească motoarele de căutare. Fiecare pagină, fiecare articol și fiecare element de design sunt meticulos aliniate pentru a asigura cea mai bună performanță SEO.

PORTOFOLIU WEB DESIGN / SEO MARKETING AGENCY

cvca
andrei photo
marele std
ie rom
poly
formatie

🤔Mai ai întrebări?

Cât timp durează procesul de dezvoltare a unui site web?

Timpul necesar dezvoltării unui site web variază în funcție de complexitatea și dimensiunea proiectului. În general, un site web simplu poate dura între 4 și 6 săptămâni de la început până la lansare, în timp ce un site mai complex ar putea necesita câteva luni. Un cronogram detaliat va fi stabilit după evaluarea necesităților proiectului.

Pot vedea portofoliul proiectelor pe care le-ați realizat?

Desigur, portofoliul nostru poate fi vizualizat pe site-ul nostru web. Acesta include o varietate de proiecte pentru clienți din diferite industrii, demonstrând abilitățile și creativitatea noastră în design și funcționalitate.

Care sunt pașii implicați în procesul de design al site-ului web?

Procesul nostru de design include mai multe etape: definirea cerințelor, cercetare și strategie, crearea unui wireframe și prototip, designul vizual, dezvoltarea, testarea și, în final, lansarea. În fiecare etapă, obținem feedback de la client pentru a ne asigura că site-ul se aliniază viziunii și obiectivelor acestuia.

Ce platforme de gestionare a conținutului (CMS) utilizați?

Utilizăm WordPress. WordPress este un sistem de gestionare a conținutului (Content Management System – CMS) deschis, care permite utilizatorilor să creeze și să administreze site-uri web fără a necesita cunoștințe avansate de programare. Inițial, WordPress a fost lansat în 2003 ca o platformă de blogging, dar s-a dezvoltat rapid, devenind unul dintre cele mai populare și flexibile CMS-uri disponibile.

Iată câteva puncte cheie despre WordPress:

  • Ușor de utilizat: WordPress este renumit pentru interfața sa intuitivă, ceea ce îl face accesibil chiar și pentru începători. Instalarea și configurarea unui site web pot fi realizate rapid, iar actualizarea conținutului este simplă.

  • Personalizabil: Oferă acces la mii de teme și pluginuri, ceea ce înseamnă că site-urile pot fi personalizate în funcție de nevoile specifice ale utilizatorilor sau ale afacerilor.

  • Comunitate: Fiind un software open-source, WordPress beneficiază de o comunitate uriașă de dezvoltatori și utilizatori care contribuie la îmbunătățirea continuă a platformei și oferă suport.

  • SEO Friendly: WordPress este construit cu o atenție deosebită la SEO, oferind caracteristici care ajută site-urile să performeze bine în motoarele de căutare.

  • Responsiv: Site-urile create cu WordPress sunt responsabile, ceea ce înseamnă că funcționează și arată bine pe toate dispozitivele, de la desktopuri la smartphone-uri.

  • Actualizări regulate: WordPress primește actualizări regulate care îmbunătățesc securitatea și funcționalitatea.

  • Extensibil: WordPress poate fi extins cu o varietate de pluginuri, fie că e vorba de integrarea cu rețelele sociale, formulare de contact, SEO, sau funcționalități de e-commerce prin WooCommerce.

  • Economie: Fiind gratuit, WordPress reduce costurile asociate cu dezvoltarea și gestionarea unui site web.

  • Multisite: WordPress permite gestionarea mai multor site-uri web dintr-o singură instalare.

  • Internționalizare: WordPress suportă multe limbi, ceea ce îl face o soluție globală pentru crearea de site-uri web.

Prin urmare, WordPress este o soluție robustă și versatilă pentru o varietate largă de nevoi web, de la bloguri personale și site-uri de prezentare până la magazine online complexe și portaluri de știri.

Cum abordați optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) în designul web?

SEO este o componentă integrală a procesului nostru de design. De la început, structurăm site-urile astfel încât să fie SEO-friendly, folosind practici de codare curate, structură semantică, meta-taguri optimizate, și asigurăm o viteză de încărcare rapidă. De asemenea, ajutăm clienții să dezvolte conținut relevant și optimizat pentru cuvintele cheie țintă.

Oferiți și servicii de întreținere după lansarea site-ului web?
Da, oferim servicii de întreținere pentru a ne asigura că site-ul rămâne actualizat, securizat și funcționează la parametrii optimi. Aceste servicii includ actualizări regulate ale sistemului de gestionare a conținutului, backup-uri, securitate cibernetică și suport tehnic.
Cum gestionăm conținutul site-ului după lansare?
Clientul va avea acces complet la CMS pentru a gestiona și actualiza conținutul site-ului. Oferim, de asemenea, instruire pentru a ajuta clienții să se familiarizeze cu platforma și să fie capabili să facă modificări,
Oferiți serviciu de Backup după finalizare?

Da, asigurăm contra cost serviciu de backup. Clientul poate opta pentru backup zilnic, saptămânal sau lunar.