svg-seoagency

Promovarea prin Google Ads

O campanie facuta incorect iti poate aduce costuri suplimentare care iti va afecta afacerea in timp. Nu lasa pe altii sa decida in locul tau!

Calculează prețul Google Ads

8 + 13 =

Cand un potential client cauta un produs, un serviciu, o promotie sau orice de oriunde in lume, cel mai probabil el va folosi Google. Clientul respectiv va cauta pe dumneavoastra, iar Google Ads il ajuta sa va gaseasca.

google ads png

Certificat AdWords

Salut, sunt Alexandru Razvan si sunt certificat AdWords din 2016, insa activez in acest domeniu din anul 2010

In prezent gestionăm peste 100 de campanii pentru clientii nostri

Iti ofer cele mai bune strategii pentru campania ta.

Beneficii ale publicitatii

Conversii mai multe

Trafic mai mare

Promovare targetata eficienta

Putem incepe cu orice buget.

Costul pe click

Stiai ca un anunt gresit sau un landing page gresit poate genera costuri mai mari cu pana la 200% ?

Costul pe click va depinde de relevanta anuntului, pagina de destinatie si scorul cuvintelor cheie.

Ai grija de banii tai !

Eficienta + Rapiditate

Cream campania in maxim 2 zile de la cerere

Rezultatele sunt foarte rapide

Dupa ce se creaza campania, se va monitoriza timp de 30 de zile pentru optimizarea ei.

Optimizare campaniei

Dupa ce se creaza campania cu siguranta ai nevoie de optimizare ei

Am testat, iar am testat si am reusit sa obtinem un cost pe click mult mai mic fata de agentii “foarte mari” din RO.

Ne laudam cu teste din 2021, cu ultimile actualizari 2021 facute de google.

Nu testa pe banii tai!

Nu testa pe banii tai

Iti oferim rezultate rapide, cresteri semnificative ale conversilor.

TOTUL este simplu, insa o setare gresita va poate dubla costurile fara sa va dati seama.

PPCServicii „Pay Per Click” (Promovarea prin Google Ads)

Da, utilizatorii „dau click pe anunturi” atunci cand folosesc motoarele de cautare. Si da, publicitatea PPC functioneaza. Dar numai atunci cand este bine facuta. De ce aveti nevoie de o agentie specializata in marketing PPC? Deoarece, pentru a gestiona Google Ads este nevoie de timp, cunostinte si experienta. In caz contrar o astfel de campanie poate fi costisitoare si ineficienta.

Cat costa si cum functioneaza ?

Exista trei elemente: costul de administrare a contului, costul per click si bugetul total zilnic/ lunar per anunt. Toate acestea difera in functie de domeniul in care activati, de cuvintele cheie relevante pentru afacerea dumneavoastra, precum si de obiectivele campaniei. Dar, odata ce exista un factor pozitiv de profitabilitate (ROI; return on investment) practic nu va costa nimic.

AdWords produce intotdeauna mai mult trafic pe site-ul dumneavoastra. Intotdeauna produce conversii. Provocarea consta in aducerea acestor conversii intr-un punct in care ele sa poata produce un randament pozitiv al cheltuielilor de promovare.

De ce sa alegeti seoagency pentru gestionarea campaniilor Google Ads?

Ne ocupam cu seriozitate si atentie de fiecare pas esential din procesul Ads:

1. Inainte de a va configura contul Ads, echipa noastra analizeaza cuvintele cheie relevante pentru domeniul in care activati si va sfatuieste in legatura cu alegerea acelor cuvinte capabile sa aduca cel mai mare profit, in concordanta cu bugetul pe care il alocati pentru promovare.

2. Ulterior, vom compune cele mai potrivite anunturi pentru fiecare cuvant cheie. Acest lucru va ajuta la maximizarea ratei de click.

3. Dupa finalizarea reclamelor, vom analiza fiecare campanie pentru a ne convinge de eficacitatea ei si pentru a optimiza campaniile viitoare chiar mai mult.

Pe toata durata colaborarii ne propunem sa fim transparenti si angajati 100% in tot ceea ce facem.Cu seoagency nu veti pierde bani, ci veti castiga mai multi clienti. Serviciile noastre de promovare PPC va ajuta sa economisiti timp. Pentru ca suntem specialisti in promovare, noi nu lucram cu presupuneri in ceea ce priveste alegerea cuvintelor cheie si formularea anunturilor care vor functiona cel mai bine. Stim foarte bine ceea ce facem. Acest lucru inseamna ca dumneavoastra veti avea la dispozitie mai mult timp pentru a va ocupa de alte aspecte importante ale afacerii pe care o desfasurati.

Ce oferim clientilor nostri

In cazul in care aveti deja o campanie PPC in derulare, echipa noastra de specialisti poate realiza o analiza si poate imbunatati promovarea, astfel incat sa obtineti rezultate mult mai eficiente. In mod alternativ, putem formula o campanie puternica de promovare care sa produca rezultatele pe care vi le doriti.

FAQ – Întrebări frecvente despre Google ADS

Cum funcționează licitația pentru anunțuri PPC în Google Ads?

Licitația pentru anunțuri PPC în Google Ads funcționează pe baza unui sistem de licitație în timp real. Când cineva caută un cuvânt cheie, Google caută în pool-ul de anunțuri AdWords și alege un set de câștigători pentru a apărea în spațiile destinate pe pagina sa de rezultate. Selecția se bazează pe mai mulți factori, inclusiv valoare click-ului, relevanța anunțului și calitatea acestuia.

Ce este scorul de calitate în Google Ads?

Scorul de calitate este o estimare a calității anunțurilor, cuvintelor cheie și paginilor de destinație. Scările sunt de la 1 la 10, unde 10 este cel mai bun scor posibil. Anunțurile cu scoruri de calitate mai mari pot duce la taxe mai mici per clic și poziții mai bune ale anunțului.

Ce determină costul per clic (CPC) într-o campanie PPC?

Costul per clic (CPC) este determinat de scorul de calitate și de licitația maximă setată de către advertiser. Este influențat de concurență, relevanța cuvântului cheie, și de setările de targeting ale campaniei.

Cum poți îmbunătăți scorul de calitate?

Scorul de calitate poate fi îmbunătățit prin optimizarea anunțurilor pentru a face acestea mai relevante pentru cuvintele cheie alese, îmbunătățindu-le CTR (Click-Through Rate) și asigurându-te că paginile de destinație sunt relevante și oferă o experiență de utilizator bună.

Ce sunt conversiile în Google Ads și cum le urmărești?

Conversiile în Google Ads sunt acțiuni valoroase pe care utilizatorul le face după ce face clic pe un anunț, cum ar fi realizarea unei achiziții, înscrierea la un newsletter sau completarea unui formular de contact. Urmărirea conversiilor se face adăugând un cod de urmărire pe site sau utilizând Google Tag Manager.

Cum alegi cuvintele cheie pentru o campanie PPC?
Cuvintele cheie pentru o campanie PPC sunt alese în funcție de produsele sau serviciile oferite, cercetând ce cuvinte cheie folosesc potențialii clienți atunci când caută online și folosind instrumente precum Planificatorul de cuvinte cheie al Google pentru a găsi variante relevante și competitive.
Ce sunt grupurile de anunțuri în Google Ads?

Grupurile de anunțuri în Google Ads sunt colecții de anunțuri care împart aceleași seturi de cuvinte cheie și sunt organizate după teme comune. Acestea permit advertiserilor să segmenteze strategiile de licitație și să creeze anunțuri mai relevante pentru diferitele seturi de cuvinte cheie.

Cum poți reduce costurile într-o campanie PPC?

Costurile într-o campanie PPC pot fi reduse prin îmbunătățirea scorului de calitate, ajustând licitațiile, folosind cuvinte cheie negative pentru a exclude traficul nedorit, și testând diferite setări de targeting pentru a identifica cele mai eficiente segmente de audiență.

Cum folosești targeting-ul pe locație în campaniile PPC?

Targeting-ul pe locație în campaniile PPC permite afișarea anunțurilor în anumite zone geografice, de la țări întregi până la orașe sau chiar raze specifice în jurul unei locații. Acest lucru se face prin selectarea opțiunilor de locație în setările campaniei și ajustarea ofertelor pentru locații specifice pentru a maximiza vizibilitatea acolo unde clienții sunt mai susceptibili să se afle sau să acționeze.

Ce este remarketingul în Google Ads și cum îl poți folosi în campaniile PPC?

Remarketingul este o funcție în Google Ads care îți permite să afișezi anunțuri persoanelor care au vizitat deja site-ul tău sau au utilizat aplicația ta mobilă. Îl poți folosi în campaniile PPC pentru a crea anunțuri personalizate care să încurajeze utilizatorii să revină pe site și să completeze o acțiune, cum ar fi o achiziție.

Cum influențează extensiile de anunț eficiența unei campanii PPC?

Extensiile de anunț îmbunătățesc vizibilitatea și performanța anunțurilor prin adăugarea de informații suplimentare, cum ar fi numărul de telefon, linkuri către pagini specifice de pe site (extensii de sitelink), locația afacerii (extensii de locație), și recenzii. Ele pot crește rata de clicuri (CTR) oferind utilizatorilor mai multe motive să interacționeze cu anunțul.

Ce este ROAS și cum îl calculezi în Google Ads?

ROAS înseamnă Return on Ad Spend, adică randamentul cheltuielilor cu publicitatea. Este calculat împărțind veniturile generate de campanie la costul total al campaniei. De exemplu, dacă ai cheltuit 1,000 RON pe anunțuri și ai generat vânzări de 5,000 RON, ROAS-ul tău este de 5:1, sau 500%.

Cum poți folosi testarea A/B în campaniile PPC pentru a îmbunătăți performanța?

Testarea A/B în campaniile PPC implică crearea a două versiuni ale unui anunț, care diferă printr-un singur element, cum ar fi titlul sau descrierea. Fiecare versiune este afișată unui segment similar de public pentru a determina care anunț are o performanță mai bună în termeni de clicuri și conversii.

Cum pot fi utilizate strategiile de licitație automată pentru a optimiza campaniile PPC?

Strategiile de licitație automată, precum CPA (Cost per Acquisition) targetat, ROAS targetat, și Maximizarea clicurilor, folosesc algoritmi de învățare automată pentru a optimiza licitațiile în funcție de obiectivele campaniei. Aceste strategii pot ajuta la maximizarea conversiilor sau la atingerea altor obiective specifice fără a necesita ajustări manuale constante.