svg-seoagency

Promovarea prin Google Ads

O campanie facuta incorect iti poate aduce costuri suplimentare care iti va afecta afacerea in timp. Nu lasa pe altii sa decida in locul tau!

Calculează prețul Google Ads

15 + 11 =

Cand un potential client cauta un produs, un serviciu, o promotie sau orice de oriunde in lume, cel mai probabil el va folosi Google. Clientul respectiv va cauta pe dumneavoastra, iar Google Ads il ajuta sa va gaseasca.

google ads png

Certificat AdWords

Salut, sunt Alexandru Razvan si sunt certificat AdWords din 2016, insa activez in acest domeniu din anul 2010

In prezent gestionăm peste 100 de campanii pentru clientii nostri

Iti ofer cele mai bune strategii pentru campania ta.

Beneficii ale publicitatii

Conversii mai multe

Trafic mai mare

Promovare targetata eficienta

Putem incepe cu orice buget.

Costul pe click

Stiai ca un anunt gresit sau un landing page gresit poate genera costuri mai mari cu pana la 200% ?

Costul pe click va depinde de relevanta anuntului, pagina de destinatie si scorul cuvintelor cheie.

Ai grija de banii tai !

Eficienta + Rapiditate

Cream campania in maxim 2 zile de la cerere

Rezultatele sunt foarte rapide

Dupa ce se creaza campania, se va monitoriza timp de 30 de zile pentru optimizarea ei.

Optimizare campaniei

Dupa ce se creaza campania cu siguranta ai nevoie de optimizare ei

Am testat, iar am testat si am reusit sa obtinem un cost pe click mult mai mic fata de agentii “foarte mari” din RO.

Ne laudam cu teste din 2021, cu ultimile actualizari 2021 facute de google.

Nu testa pe banii tai!

Nu testa pe banii tai

Iti oferim rezultate rapide, cresteri semnificative ale conversilor.

TOTUL este simplu, insa o setare gresita va poate dubla costurile fara sa va dati seama.

PPCServicii „Pay Per Click” (Promovarea prin Google Ads)

Da, utilizatorii „dau click pe anunturi” atunci cand folosesc motoarele de cautare. Si da, publicitatea PPC functioneaza. Dar numai atunci cand este bine facuta. De ce aveti nevoie de o agentie specializata in marketing PPC? Deoarece, pentru a gestiona Google Ads este nevoie de timp, cunostinte si experienta. In caz contrar o astfel de campanie poate fi costisitoare si ineficienta.

Cat costa si cum functioneaza ?

Exista trei elemente: costul de administrare a contului, costul per click si bugetul total zilnic/ lunar per anunt. Toate acestea difera in functie de domeniul in care activati, de cuvintele cheie relevante pentru afacerea dumneavoastra, precum si de obiectivele campaniei. Dar, odata ce exista un factor pozitiv de profitabilitate (ROI; return on investment) practic nu va costa nimic.

AdWords produce intotdeauna mai mult trafic pe site-ul dumneavoastra. Intotdeauna produce conversii. Provocarea consta in aducerea acestor conversii intr-un punct in care ele sa poata produce un randament pozitiv al cheltuielilor de promovare.

De ce sa alegeti seoagency pentru gestionarea campaniilor Google Ads?

Ne ocupam cu seriozitate si atentie de fiecare pas esential din procesul Ads:

1. Inainte de a va configura contul Ads, echipa noastra analizeaza cuvintele cheie relevante pentru domeniul in care activati si va sfatuieste in legatura cu alegerea acelor cuvinte capabile sa aduca cel mai mare profit, in concordanta cu bugetul pe care il alocati pentru promovare.

2. Ulterior, vom compune cele mai potrivite anunturi pentru fiecare cuvant cheie. Acest lucru va ajuta la maximizarea ratei de click.

3. Dupa finalizarea reclamelor, vom analiza fiecare campanie pentru a ne convinge de eficacitatea ei si pentru a optimiza campaniile viitoare chiar mai mult.

Pe toata durata colaborarii ne propunem sa fim transparenti si angajati 100% in tot ceea ce facem.Cu seoagency nu veti pierde bani, ci veti castiga mai multi clienti. Serviciile noastre de promovare PPC va ajuta sa economisiti timp. Pentru ca suntem specialisti in promovare, noi nu lucram cu presupuneri in ceea ce priveste alegerea cuvintelor cheie si formularea anunturilor care vor functiona cel mai bine. Stim foarte bine ceea ce facem. Acest lucru inseamna ca dumneavoastra veti avea la dispozitie mai mult timp pentru a va ocupa de alte aspecte importante ale afacerii pe care o desfasurati.

Ce oferim clientilor nostri

In cazul in care aveti deja o campanie PPC in derulare, echipa noastra de specialisti poate realiza o analiza si poate imbunatati promovarea, astfel incat sa obtineti rezultate mult mai eficiente. In mod alternativ, putem formula o campanie puternica de promovare care sa produca rezultatele pe care vi le doriti.

Ce este Google Ads?

Majoritatea celor care detin un site de afaceri considera in mod eronat ca publicitatea prin Google este destinata marilor corporatii. Dar Google Ads permite firmelor mici si mari sa-si faca reclama in randul potentialilor clienti ce cauta deja produsele si serviciile pe care le ofera.

Alegeti Seoagency pentru gestionarea campaniilor Google Ads pentru ca misiunea noastra este de a oferi o expunere mai mare pentru afacerea dumneavoastra. Experienta arata ca rezultatele sunt uimitoare si ca in foarte scurt timp veti vedea o cerere mai mare pentru produsele si serviciile pe care le oferiti.

Sunteti pregatit sa va revolutionati afacerea?

Sunati-ne la 0785.369.369 sau trimiteti email la seoagency.ro@gmail.com

165