Blog personal: merită?

de | iun. 20, 2021 | Blog | 0 comentarii

blog personal

Când oamenii încep blogging-ul, mai ales în scopul generării de bani, se concentrează adesea pe o nișă sau pe un anumit subiect și își petrec timpul adăugând valoare publicului lor și fiind „de ajutor”. Este natural.

 Toate sfaturile despre cum să începeți cu blogurile profesionale încep cu această frază: „ Alegeți o nișă pentru blogul dvs. ”. Cu toate acestea, mulți oameni întreabă despre blogurile personale și pun această întrebare:

„Să vorbim despre„ utilitatea ”sau„ valoarea ”unui blog personal. Acest subiect este discutat pe multe bloguri și rețele sociale. Merită? „

1. Care este diferența dintre un blog personal și unul de nișă?

Un blog de nișă este un proiect dedicat unui singur subiect. De obicei, cu cât subiectul este mai îngust, cu atât sunt mai mari șansele de a escalada motorul de cautare google.

Un blog personal face parte din viața ta. Aici scrieți pe orice subiect și nimeni nu așteaptă detalii.

2. Avantajele unui blog personal

Oamenii doresc, de obicei, să știe dacă există vreun beneficiu în a avea un blog personal, precum și un blog axat pe nișă (ca de obicei, dar nu întotdeauna, blogurile personale sunt mai greu de monetizat).

Mi se pare incredibil de util să ai un blog personal și îl recomand întotdeauna tuturor, indiferent dacă doresc sau nu să genereze bani. De asemenea, cred că toată lumea ar trebui să aibă la un moment dat un blog personal. Da, nu îmi lipsește momentul, pentru a înșela fraze de genul: „Dar în blogul meu …”, „Când am început un blog …” etc. Funcționează întotdeauna.

 Oamenii sunt interesați de blog. Și nu toată lumea are curajul, dorința și timpul pentru a începe blogging-ul. Nu contează – personal sau de nișă.

Un blog personal face minuni pentru scrisul tău și entuziasmul tău și poate fi cel mai bun mod de a cerceta, experimenta și afla despre blogging și despre modul în care vrei să fii văzut pe internet.

Nu toate blogurile apar pe deplin formate, dar de multe ori evoluează în timp, pe măsură ce bloggerul găsește un gol și îl stăpânește. Clearance-ul este locul ideal în care coincid doi factori: ce doriți să împărtășiți și ce vrea audiența să audă. Acesta este vârful faimei. Acesta este vârful. Dacă ai reușit să combini aceste două direcții – „EȘTI CÂȘTIGĂTORUL!”

A avea un blog personal vă va ajuta să obțineți acest meci de satisfacție personală și satisfacție a publicului mult mai rapid decât blogging-ul într-o nișă sau o afacere limitată.

Sunteți liber să alegeți și puteți parcurge traseul corect prin încercare și eroare.

Poate fi, de asemenea, o modalitate fantastică de a te exprima și de a scrie părți din viața ta la care să te gândești mai târziu, precum și de a te ajuta să împărtășești și să te conectezi cu persoane cu aceeași idee. Un blog personal poate fi o experiență incredibil de îmbogățitoare și poate fi adesea o sursă de satisfacție, indiferent de motiv.

Un blog personal vă va ajuta să vă definiți nișa dacă sunteți ezitant și nu sunteți sigur pe ce subiect doriți să vă dezvoltați proiectul. Scrii despre tot. Ceea ce scrieți mai bine, ceea ce este solicitat în rândul publicului, își va arăta fața de la sine. Și apoi gândiți-vă să alegeți o nișă sau continuați să scrieți despre tot ce există în lume. Sau poate că vor fi deja două bloguri.

3. Dar ce zici de utilitate?

Este adevărat că, dacă un blogger vrea să monetizeze un proiect, atunci sfatul obișnuit este „Creați un blog de nișă”. Vă puteți genera bani din blogul personal. Dar de multe ori, blogurile personale de succes au început într-o nișă și, în cele din urmă, s-au transformat în proiecte despre tot.

Calea spre succes este întotdeauna un traseu individual. Puteți aprecia beneficiile unui blog personal sau puteți atinge imediat un punct.

Dar, în orice caz, un blog personal este ceva ce ar trebui să luați în serios. Acest lucru nu este ceva care aduce faima instantaneu. Dar dacă vine succesul, merită!

Aveți un blog personal? Ce ți-a adus? Generați bani dintr-un proiect? Ce sfaturi le-ai da altora?

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *