TOP 3 instrumente SEO – vitale pentru optimizare!

de | iul. 10, 2019 | SEO, Blog | 0 comentarii

Procesul de optimizare SEO nu ar putea fi suta la suta eficient si de succes fara ajutorul instrumentelor puternice specifice SEO. De ce nu? Simplu! Pentru ca procesul de optimizare devine din ce in ce mai complex si trebuie sa tina pasul prin toate mijloacele atat cu cerintele clientilor, cat si cu cerintele mediului online, iar instrumentele SEO ii ofera ceea ce ii este necesar!

Instrumente SEO gratuite vs. Instrumente SEO platite

Cuvantul „ gratuit ” suna foarte bine in cele mai multe cazuri, insa nu si in ceea ce priveste tool-urile SEO! Nimeni nu contesta avantajul major al acestor instrumente si anume – gratuitatea, insa cat de eficiente sunt de fapt, in comparatie cu instrumentele SEO platite?

S-au inregistrat multe cazuri in care tool-uri gratuite precum Keywordtool.io sau Ubbersuggest pur si simplu nu au fost suficiente. Din acest motiv, mai toate agentiile SEO importante ori consultanti individuali, investesc in mod regulat in diferite unelte eficiente pentru optimizare – acestea ofera informatii  extrem de precise ce joaca un rol vital in implementarea unei strategii puternice de optimizare SEO.

Acestea fiind spuse, iata si care sunt unele dintre cele mai importante instrumente SEO folosite in campaniile profesioniste de optimizare:

SEO Monitor

Acest instrument este de fapt rezultatul unui mix dintre alte tool-uri – Google Keyword Planner, Google Search Console si Analytics. SEO Monitor este gratuit in prima luna de utilizare, insa apoi va costa 30 de dolari lunar, dar este un tool inovativ si ofera numeroase informatii clare si exacte despre: cuvinte cheie mai potrivite pentru a mari vizibilitatea, cautari non-brand si non-provided ( fiecare in parte ) etc.

Majoritatea agentiiilor SEO folosesc cu incredere instrumentul SEO Monitor, iar rezultatele sunt mai mult decat multumitoare!

SEO Monitor

SEO Monitor

Pachetul SEOPowerSuite

Aplicatia s-a dovedit a fi extrem de eficienta pentru optimizarea SEO in multe cazuri si, tocmai de aceea, este unul dintre instrumentele preferate ale agentiilor SEO ori a consultantilor. Un mare avantaj al acestui pachet, il constituie faptul ca poate fi descarcat de oricine! Totodata, are o interfata friendly si este usor de folosit!

De ce este atat de apreciat pachetul SEOPowerSuite? Pentru ca include 4 tool-uri specifice pentru monitorizarea si imbunatatirea website-ului – Rank Tracker ( arata pozitia site-ului clientului in motoarele de cautare ); WebSite Auditor ( analizeaza detaliat intregul site, pentru a descoperi daca nu cumva exista anumite probleme erori, titluri lipsa etc. ); SEO SpyGlass ( urmareste actiunile concurentei si dezvaluie sursa de backlink-uri ); Link Assistant ( ajuta specialistii sa creeze link building de calitate ).

SEO PowerSuite

SEO PowerSuite

Aplicatia Majestic SEO

Desi denumirea poate parea pompoasa, pe buna dreptate tool-ul are acest nume! Aplicatia Majestic SEO este unul dintre cele mai puternice instrumente SEO la ora actuala, ce are ca scop verificarea domeniilor de unde provin link-urile, ajutand astfel specialistii sa realizeze cea mai buna strategie de optimizare!

Majestic SEO

Majestic SEO

Iata care sunt beneficiile acestui instrument ( varianta platita ): urmarirea backlink-urilor concurentei; acces la API-uri performante de cautare si rapoarte extinse cu privire la erori 404; diversificarea ancorelor etc.

Toate aceste instrumente SEO prezentate mai sus, precum inca multe altele, au fost create special pentru clienti si pentru business-ul lor! Alegerea de a lucra si plati sau nu, o firma SEO sau un consultant SEO va apartine in totalitate, insa este o investitie importanta pentru promovarea afacerii voastre, de care nu ar trebui sa va lipsiti!

0 Comentarii