Servicii seo – cu ce ne diferentiem noi?

de | mai 8, 2016 | SEO | 0 comentarii

Dupa ce ati decis ca aveti nevoie de servicii seo, mai departe trebuie sa gasiti o agentie potrivita care sa faca lucrurile cat mai bine pentru site-ul dumneavoastra. Acest lucru poate fi destul de dificil de realizat, daca ne gandim ca in acest moment exista foarte multe firme care se ocupa de seo.

Cu toate acestea, exista doar cateva firme bune de seo care se diferentiaza de toate celelalte. Iata cateva lucruri ce fac aceste diferentieri:

slide seo

1. Companiile bune de servicii seo CERCETEAZA. Exact, fac cercetari in ceea ce priveste publicul dumneavoastra. Acesta este un aspect extrem de important. Pentru a crea campanii seo relevante primul lucru este de a intelege cum gandesc cei carora va adresati. Firmele bune de seo desfasoara activitati ample de cercetare in domeniul in care activati si pentru segmentul de piata pe care il vizati. Descopera ce cauta de fapt oamenii si modul in care cauta aceste lucruri.

2. Companiile bune de servicii seo ofera consultanta. Asta inseamna ca evalueaza site-ul cat mai bine, din toate punctele de vedere iar la final va spun ce e bine, ce e rau, ce trebuie pastrat, ce trebuie eliminat sau imbunatatit.

3. Creaza o strategie unica, pentru a se mula perfect pe situatia si domeniul in care activati. Compania de servicii seo ia in calcul bugetul de care dispuneti, obiectivele si scopul dumneavoastra.

4. Incurajeaza construirea de link-uri in mod natural. Realizarea link-urilor reprezinta o parte extrem de importanta in misiunea de a castiga un loc cat mai bun in cele mai bune clasamente. Insa e nevoie ca acest lucru sa se faca in mod natural pentru a evita penalizarile.

5. Companiile de servicii seo vor asigura ca backlinkul este corespunzator. Linkurile considerate „nenaturale” in ochii lui Google pot duce la penalizari grave pentru site-ul dumneavoastra. Daca credeti ca backlikurile nefiresti sunt o cauza pentru care inregistrari locuri slabe in clasamentele motoarelor de cautare sau daca doriti sa va asigurati ca acestea sunt bune, firma de servicii seo va analiza link-urile catre site-ul dumneavoastra si va opera orice masuri necesare.

6. Va ajuta sa va stabiliti prezenta in plan local. Serviciile seo locale sunt in crestere si, prin urmare, foarte importante, mai ales daca aveti una sau mai multe locatii (magazine) clasice. Pentru a oferi informatii relevante, Google ia in considerare locatia geografica atunci cand utilizatorii efectureaza anumite cautari. In cazul in care afacerea dumneavoastra are o prezenta slaba sau inexisenta in ceea e priveste SEO locale, este posibil sa nu apara deloc in cautari. Acolo intervine o firma buna de seo.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *