Termeni și Condiții

Bine ai venit pe SEOAgency.ro

Ultima actualizare: 21.06.2023

1. Termeni generali

1.1. Prezentul document contine termenii, conditiile si regulile privind utilizarea site-ului si platforma dedicata b2b.seoagency.ro in care au acces doar persoanele care au semnat un contract cu SEO MARKETING AGENCY SRL.

1.2. DEFINITII SI TERMENI

 • Vanzator – S.C. SEO MARKETING AGENCY S.R.L prin site-ul subdomeniul b2b.seoagency.ro sau sau seoagency.ro
 • Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica.
 • Comanda – cerere adresata catre seoagency.ro de către o persoană fizică sau juridică prin care se solicită servicii (articole si advertoriale).
 • Factura – document contabil emis de vanzator catre cumparator.
 • Contract – document emis de website-ul nostru
 • Site – inseamna in continuare toate paginile de internet aflate pe domeniul si subdomeniile seoagency.ro;
 • Administratorul site-ului – inseamna in continuare operatorul de date cu caracter personal SEO MARKETING AGENCY SRL.
 • Servicii – se refera la toate serviciile oferite prin intermediul Site-ului si/sau orice modul sau componenta a acestuia ce pot fi accesate in mod gratuit sau contra cost;
 • Servicii gratuite – se refera la orice serviciu oferit prin intermediul Site-ului si/sau orice modul sau componenta a acestuia ce poate fi accesat in mod gratuit
 • Servicii platite – se refera la prestarea de servicii online pentru publicarea, gazduirea si distribuirea articolelor prin intermediul Site-ului sau a site-urilor partenere;
 • Articol/Articole – inseamna in continuare orice comunicat de presa, informare publica, advertorial, eveniment etc. publicate de Utilizator sau de Site.
 • Utilizator – inseamna orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul beneficiind de serviciile oferite de acesta prin intermediul unui cont creat pe Site;
 • Vizitator –  inseamna orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul beneficiind de serviciile oferite de acesta fara sa isi creeze cont;
 • Site partener – inseamna orice alta pagina de internet aflata in parteneriat cu Site-ul prin care se intermediaza servicii;

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, whatsapp sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica, cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice a notificarii de expediere a Comenzii.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator care are un cont valid dupa ce a semnat termenii si conditiile website-ului nostru.

Pentru motive justificate (cont fals, concurenta neloiala) S.C. SEO MARKETING AGENCY S.R.L isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel S.C. SEO MARKETING AGENCY S.R.L. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa pe pagina de contact, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta, inclusiv prin mesaje (WhatsApp)  sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, SEO MARKETING AGENCY S.R.L. isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. SEO MARKETING AGENCY S.R.L. poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care SEO MARKETING AGENCY S.R.L. are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON), SEO MARKETING AGENCY S.R.L. NU ESTE PLATITOARE DE TVA, astfel nu se aplica TVA. Preturile afisate pe site sunt finale.

3.6 Toate informatiile folosite pentru descrierea advertorialelor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.7. Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se poate solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

4. DREPTURILE PRIVIND CONTINUTUL SITE-ULUI

4.1. Coninutul site-ului apartine in totalitate S.C. SEO MARKETING AGENCY S.R.L. si este protejat de lege pentru protectia drepturilor de autor. In caz contrar S.C. SEO MARKETING AGENCY S.R.L poate cere despagubiri conform legii nr. 8/1996.

4.2. Este interzis in totalitate copierea oricarui text sau imagine de pe seoagency.ro.

5. INFORMATIILE SI DESCRIERILE DE PE SEOAGENCY.RO

5.1. SEO MARKETING AGENCY S.R.L. face eforturi uriase pentru a oferi informatii clare privind produsele disponibile pe SEOAGENCY.ro. Insa, pot exista cazuri izolate de greseli in pret, descriere, specificatii, texte fara a fi rau intentionate.

5.2. Algoritmul google se schimba frecvent, astfel in criteriile (DA, PA, TF, CF) site-ului pot exista mici erori. Criteriile unui site sunt verificate in momentul publicarii prin https://websiteseochecker.com/bulk-check-page-authority/ . Incercam permanent sa actualizam informatiile privind propdusele pe care le avem.

6. LIVRAREA ARTICOLELOR/ADVERTORIALELOR

6.1. Dupa ce comanda a fost efectuata pe site si plata a fost confirmata, in termen de 1-14 zile vom publica advertorialul, de obicei acest termen este de 1-4 zile lucratoare (redactare si publicare). Exista posibilitatea sa va alegeti data/datele de publicare direct din comanda.

6.2. In cazul in care un colaborator nu va accepta site-ul sau articolul din diferite motive, iar noi nu va putem publica pe acel site, banii se vor inapoia in totalitate sau dupa caz aveti posibilitatea sa schimbati comanda.

6.3. Daca in comanda sunt mai multe produse (articole sau advertoriale), se stabilesc datele publicarilor de comun acord prin email.

6.4. Daca articolul va fi redactat de SEO MARKETING AGENCY S.R.L., acesta va fi trimis prin email la adresa mentionata pentru acordul final de publicare. Cumparatorul are termen de 12 ore sa ne ofere informatii privind acordul de publicare.

6.5. De mentionat faptul ca anumite site-uri nu mai accepta modificari ulterioare ale articolelor. Odata ce el a fost publicat, nu va mai exista posibilitatea modificarii articolului.

Pentru orice nelamuriri privind Termene si conditii ne puteti contacta telefonic sau prin email: 078 369 369 sau seoagency.ro@gmail.com

6.6. Daca nu sunteti de acord cu prevederile acestor Termeni si Conditii si/sau cu prevederile Politicii de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati Serviciile oferite de Site.

7. Activarea contului de publicitate

1.1. Se face doar in momentul cand accepta prin bifare „Termenii si conitiile website-ului”

1.2. Se face dupa achitarea sumei stabilite in contract. Odata ce se plateste suma, contul se va activa in mod automat.

1.3 Platile se vor face doar prin card bancar prin serviciul NETOPIA

1.4. Ne păstrăm dreptul de a respinge activarea unui cont în situația în care acesta este perceput ca fiind necorespunzător sau dacă există suspiciuni că identitatea dvs. este utilizată de o altă persoană.

8. Contractare de Servicii platite

8.1. Contul de utilizator poate fi folosit pentru a plasa o comandă definitivă pe Site, pentru oricare dintre serviciile disponibile. Comanda este considerată definitivă atunci când operatorul generează o factură pentru serviciul solicitat.

8.2. După confirmarea plății pentru serviciul selectat de Utilizator, Administratorul Site-ului se angajează:

 • să publice articolele încărcate în cont de Utilizator;
 • să distribuie articolele încărcate în cont de Utilizator (acolo unde este cazul);
 • să garanteze accesul la informațiile referitoare la distribuția articolelor publicate de Utilizator;
 • să informeze Utilizatorul în maxim 24 de ore de la primirea acestora, în cazul în care publicarea la datele agreate nu este posibilă, fie că este vorba despre Site sau Site-urile partenere;
 • să nu efectueze modificări fundamentale la conținutul materialelor, cu excepția reformulărilor menite a crește calitatea conținutului articolelor, cu acordul Utilizatorului și modificărilor de formatare a textului.

8.3. Utilizatorul care publică articole se angajează:

 • să plătească suma stabilită și indicată în fiecare comandă definitivă, conform acestor termeni și condiții;
 • să nu publice același articol de două ori (articolul nu trebuie sa se regaseasca pe alt site);
 • să respecte pe deplin regulile de publicare (continut unic, fara atac la persoana, fara promovare a unos servicii interzise)

Utilizatorul își asumă întreaga responsabilitate civilă și penală pentru conținutul articolelor trimise, pentru materialele publicitare utilizate (inclusiv pentru ideile și mesajele conținute de acestea) și pentru conținutul paginilor web către care direcționează materialele utilizate în această campanie. Utilizatorul declară și garantează că deține toate drepturile, autorizațiile necesare și a obținut consimțământul tuturor persoanelor implicate pentru publicarea articolelor și că acestea nu încalcă drepturile sau libertățile terților sau legislația în vigoare. Utilizatorul are dreptul să semnaleze nereguli ale serviciilor care sunt obiectul acestui contract.

Plângerile vor fi transmise în scris, prin e-mail, în termen de 15 zile de la furnizarea serviciilor și vor include obligatoriu:

 • obiectul plângerii;
 • termenul în care acestea au fost formulate;
 • dovezile abaterilor semnalate;
 • metoda de verificare ce trebuie folosită;
 • cauzele care au determinat neregulile semnalate;
 • modalitatea de soluționare a plângerilor.

9. Reguli privind continutul generat de Utilizatori in emiterea articolelor:

9.1. Site-ul își păstrează dreptul de a refuza publicarea articolelor care nu sunt conform criteriilor de scriere, după ce acestea au fost inițial comunicate utilizatorului de către operatorul site-ului. În această privință, toate articolele care vor fi publicate pe site îndeplinesc componentele standard ale structurii unui comunicat de presă: titlu, introducere, corpul comunicatului, concluzie, date de contact:

 • niciun articol nu va avea ca titlu “Comunicat de presa, articol, advertorial” (titlul trebuie să reflecte conținutul articolului, să fie concis și să nu depășească 10 cuvinte).
 • introducerea va fi un rezumat al subiectului articolului (una-două propoziții care răspund la întrebările „Cine?”, „Ce?”, „Unde?”, „Când?”, „De ce?”).
 • conținutul articolului va include informații care sprijină introducerea. Informațiile trebuie să fie coerente, indiferent de numărul de cuvinte-cheie folosite!
 • informațiile relevante vor fi amplasate la începutul articolului. Restul detaliilor vor fi prezentate în ordine descrescătoare de importanță.

9.2. Este interzisă publicarea de articole:

 • care promovează sau au legături, directe sau indirecte, cu jocurile de noroc organizate de companii care nu dețin licență în România sau care încalcă orice legi în vigoare.
 • care încalcă, în orice mod sau măsură, drepturile de autor sau orice alte drepturi de proprietate intelectuală care pot fi revendicate de o terță parte în legătură cu materialele și informațiile transmise pe site sau orice drepturi aparținând terților.

9.3. În momentul publicării de articole, de alte materiale, inclusiv comentarii, indiferent de natura acestora, utilizatorii sunt de acord cu următoarele restricții:

 • nu pot publica, transmite sau face referire, în niciun fel, la mesaje care conțin texte ilegale, amenințătoare, abuzive, indecente, violente;
 • nu pot colecta datele personale ale altor utilizatori ai site-ului și nici nu pot restricționa accesul altor utilizatori la diverse zone sau tipuri de conținut/servicii de pe site;
 • nu pot utiliza programe, dispozitive automate sau orice metode manuale pentru a monitoriza sau copia paginile site-ului sau conținutul acestuia, fără o autorizație scrisă prealabilă din partea site-ului;
 • nu pot publica articole sau materiale rasiste, xenofobe, antisemite sau orice alt tip de material care încurajează ura față de o anumită categorie umană, profesionala etc.
 • nu pot publica articole sau materiale care încalcă sau ocolesc, în orice fel, legile în vigoare, incluzând, dar fără a se limita la dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, deținătorilor de mărci și orice alte drepturi protejate de legislația privind proprietatea intelectuală și industrială, dreptul la intimitate personală, drepturile conferite de un contract sau orice alte drepturi deținute de terți;
 • nu pot publica articole sau orice alt material care promovează, face referire sau utilizează software sau servicii care trimite e-mailuri nesolicitate;
 • nu pot publica articole sau materiale care încalcă orice prevederi ale legislației naționale, comunitare sau ale normelor de reglementare internaționale;
 • nu pot publica articole sau materiale cu caracter amenințător, abuziv, de hărțuire, calomniator, insultător sau defăimător, obscen, profan, indecent sau supus scandalului public;
 • nu pot folosi niciun dispozitiv, incluzând software sau subrutine, care să interfereze sau să încerce să interfereze cu funcționarea corectă a site-ului sau cu derularea normală a serviciilor;
 • nu pot efectua nicio acțiune care impune o utilizare neobișnuită, nerezonabilă, abuzivă sau disproporționată a infrastructurii oferite de site;
 • nu au voie să copieze, să reproducă, să altereze, să modifice, să distribuie (inclusiv prin afișare publică), să folosească pentru scopuri comerciale sau alte scopuri, conținutul site-ului (sau orice parte din acesta), și sunt de acord să nu creeze lucrări / pagini web / servicii online care reproduc în orice mod secțiunile site-ului, fără o autorizație scrisă prealabilă din partea site-ului și / sau a terței părți, după caz;
 • URL-urile ancorelor/cuvintelor cheie se pot modifica gratuit doar în cazul în care clientul/utilizatorul își schimbă structura link-urilor;
 • Orice modificare a URL-urilor articolelor deja publicate este supusă unei taxe de 50% din valoarea publicării articolului.

10. Restituirea Plăților Efectuate

10.1. Utilizatorii au dreptul de a solicita restituirea banilor plătiți pentru serviciile achiziționate într-un termen de paisprezece zile de la data cumpărării, dacă respectivele servicii nu au fost folosite. După scurgerea acestui interval de 14 zile, sumele achitate nu mai pot fi restituite, fie integral, fie parțial, indiferent dacă serviciul a fost sau nu furnizat;

10.2 Pentru a solicita restituirea banilor, utilizatorii trebuie să trimită un e-mail la adresa: seoagency.ro@gmail.com;

10.3 Daca articolul, comunicatul sau recenzia a fost publicata, restituirea sumei nu mai este posibila.

11. Sesizari si reclamatii:

11.1. Dacă Site-ul primește acuzații sau reclamații de la terți, o notificare de la o autoritate sau dacă Site-ul consideră că Utilizatorul a încălcat „Termenii și Condițiile” sau există suspiciuni privind acest lucru, Site-ul își rezervă dreptul de a șterge oricând orice conținut sau de a suspenda pentru o perioadă unilateral stabilită de Site, dreptul Utilizatorului de a utiliza parțial sau total serviciile oferite de Site sau dreptul de a accesa Site-ul sau Platforma de vanzari.

11.2. Site-ul își rezervă dreptul de a elimina oricând orice conținut sau de a suspenda, în totalitate sau parțial, dreptul Utilizatorului de a utiliza serviciile sau de a accesa Site-ul, pentru orice motiv, inclusiv, dar nu limitat la: primirea reclamațiilor sau acuzațiilor de la orice terț sau autoritate, sau în orice alt caz în care Site-ul consideră că Utilizatorul a încălcat „Termenii și Condițiile” sau există suspiciuni în acest sens. În toate cazurile în care Site-ul va aplica oricare dintre măsurile menționate mai sus, Site-ul poate alege să justifice măsura dacă consideră acest lucru necesar sau oportun, fără a avea nicio obligație în acest sens.

11.3. Sesizările  vor fi gestionate de reprezentanții Site-ului într-o perioadă de 30 de zile lucrătoare de la data la care au fost primite.

12. Limitarea raspunderii

 • Administratorul Site-ului nu își revendică responsabilitatea pentru conținutul articolelor, ci oferă doar platforma tehnică pentru publicarea acestora. Administratorul Site-ului este complet scutit de orice responsabilitate, iar întreaga răspundere pentru conținutul articolelor revine în mod exclusiv Utilizatorului.
 • SEO MARKETING AGENCY SRL nu poate fi ținut responsabil în niciun context sau măsură, pentru eventuale întârzieri, neatenții, greșeli sau omisiuni în ceea ce privește informațiile, sau pentru transmiterea sau livrarea incompletă sau parțială a acestora, pentru orice incidente derivante sau cauzate de acestea, sau pentru rezultatele obținute prin procesarea acestor informații. Gestionarul site-ului nu va fi răspunzător în cazul în care articolele sau materialele infectează sau contaminează sistemul sau informațiile utilizatorului. Riscul integral privind calitatea și funcționalitatea site-ului sau precizia, integralitatea, actualitatea, validitatea și calitatea oricăror informații furnizate de către utilizator este asumat de către acesta. Gestionarul site-ului nu garantează accesul sigur, continuu și neîntrerupt la serviciile sale. Gestionarul site-ului nu va fi responsabil pentru eventuale probleme sau disfuncționalități ale rețelelor sau liniilor telefonice, sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces la internet, echipamentelor, calculatoarelor, software-ului sau oricărui alt element care ar putea provoca daune computerelor personale ca rezultat al utilizării site-ului.
 • Administratorul Site-ului nu va fi ținut responsabil, în niciun caz sau măsură, față de utilizatori/ vizitatori sau părți terțe pentru eventuale daune directe sau indirecte (incluzând, dar nelimitându-se la daune legate de pierderea de profit în afaceri, întreruperi ale afacerilor, pierderea de programe sau informații sau altele similare), sau orice daună rezultată în orice mod din disponibilitatea, indisponibilitatea, utilizarea, dependența sau imposibilitatea de a utiliza site-ul sau orice altă informație
 • În cazuri excepționale, la solicitarea explicită și scrisă a companiilor care dețin brandurile sau mărcile respective, gestionarul site-ului își rezervă dreptul de a șterge articolele care fac referire la mărci, fără un acord explicit din partea companiilor care le dețin. Gestionarul site-ului nu răspunde pentru utilizarea neautorizată sau cu încălcarea acordului obținut, a brandurilor sau mărcilor în articolele transmise de către utilizatori. Întreaga responsabilitate revine utilizatorilor care solicită postarea articolelor
 • Accesând site-ul, sunteți de acord să exonerați de răspundere gestionarul site-ului pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor din Termeni și condiții și/sau din Politica de confidențialitate
 • Gestionarul site-ului nu oferă niciun fel de garanție referitoare la orice articol prezent sau accesat prin intermediul site-ului. Acesta nu poate fi tras la răspundere, în niciun mod sau măsură, pentru corectitudinea acestor comunicate, pentru eventuale întârzieri, neatenții, greșeli sau omisiuni în ceea ce privește informațiile sau transmiterea sau publicarea integrală sau parțială a acestora, pentru respectarea drepturilor de autor și a drepturilor conexe și a oricăror alte drepturi, sau pentru legalitatea sau decența articolelor publicate pe site sau aflate în orice altă legătură cu acestea

SC. SEO MARKETING AGENCY S.R.L, cu sediul social în Iedera de Jos, nr. 345, Dambovita, ROMANIA, înregistrată la registrul comerţului sub nr. J15/1263/2019, având cod unic de înregistrare 41380160