Centrul de ajutor SEOAgencyCategorie: Întrebări: SEO & Digital MarketingRank Math vs Yoast SEO: Care este mai bun pentru SEO?
Loredana A. asked 2 ani ago

Folosesc Yoast SEO de mai bine de 3-4 ani si am vazut pe internet diverse comentarii legate de Rank Math si cum ca folosesc ceva AI pentru a obine texte foarte bine gandite pentru SEO

1 Answers
admin Echipa answered 2 ani ago

Rank Math a luat o amploare extrem de mare si are in ziua de astazi peste 1,5 milioane de useri care folosesc plugin-ul. Un plugin updatat cu toate instrumentele necesare pentru a putea obine rezultate de top.

Nu putem spune cu exactitate care plugin este mai bun, insa fiecare din cele doua au anumite avantaje si dezavantaje. Noi folosim in momentul de fata Rank Math in varianta PRO, cu licenta. Are cateva functii extraordinare si cateva plusuri fata de varianta pro de la Yoast.

Yoast-ul incearca sa se tina tare, stiu ca au o concurenta pe care in trecut nu au avut-o pentru ca plugin-ul Rank Math s-a lansat undeva prin anul 2021, deci un plugin destul de recent care a luat o amploare extraordinara in platforma wordpress.

Pentru varianta free mergeti pe Yoast, iar daca doriti ceva mai complex, alegeti Rank Math, acesta este primul plugin SEO WordPress care utilizeaza AI (Inteligenta Artificiala)

O sa scriem pe blog un articol detaliat despre ce poate sa faca plugin-ul Rank Math.

Your Answer

Accepted file types: txt, jpg, pdf

Add another file