Centrul de ajutor SEOAgencyCategorie: Întrebări: SEO & Digital MarketingCare sunt cele mai bune pluginuri SEO pentru WordPress?
Ariana asked 2 ani ago
Buna ziua, exista un top cu cele mai bune plugin-uri pentru wordpress? Sau care sunt cele mai recomandate plugin-uri pentru wordpress?

1 Answers
admin Echipa answered 2 ani ago

Există nenumărate pluginuri SEO pentru WordPress și topul nostru in funcție de folosința lor de-a lungul timpului arată in felul urmator:

  1. Yoast SEO - Yoast este un plugin SEO popular pentru WordPress, care oferă o varietate de funcții pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți clasarea site-ului. Aceste caracteristici includ cercetarea cuvintelor cheie, optimizarea pe pagină și optimizarea rețelelor sociale.
  2. WPBakery Page Builder - WPBakery Page Builder este un plugin popular pentru WordPress care vă permite să creați pagini și postări personalizate cu ușurință. Acest plugin include, de asemenea, funcționalitate SEO încorporată care vă poate ajuta site-ul dvs. să se claseze mai sus în motoarele de căutare.
  3. SEOPressor este un plugin premium care include mai multe funcții puternice, cum ar fi analiza pe pagină, verificatoare de densitate a cuvintelor cheie și crearea automată a link-urilor.
  4. Formularul de contact 7 este un plugin simplu, dar puternic, care facilitează crearea și trimiterea de formulare de contact frumoase bazate pe HTML. Puteți personaliza cu ușurință machetele și șabloanele, păstrând în același timp lucrurile curate și neaglomerate. În plus, puteți utiliza stilurile încorporate ale temei și CSS pentru a face formularele să arate grozav!
  5. Gravity Forms este un generator de formulare drag-and-drop care le permite proprietarilor de site-uri să creeze formulare online uimitoare fără a atinge niciun cod. Include o interfață intuitivă care este concepută special pentru non-codatori care trebuie să înceapă să-și construiască propriile formulare de sondaj online, site-uri web de membru, formulare de contact, înregistrări la evenimente și multe altele. Gravity Forms vine cu formulare prefabricate și o bibliotecă masivă de elemente personalizabile.
  6. WPML (WordPress Multilingual) este un instrument de traducere care funcționează în diferite limbi și platforme. Pe lângă traducerea textului, poate, de asemenea, să traducă pagini și să posteze titluri/limacși.
  7. Shortcodes Ultimate este un plugin care creează o serie de shortcodes pentru utilizare în WordPress. Aceste coduri scurte vă permit să inserați fragmente bogate de informații în postarea, pagina, comentariile dvs. WordPress și multe altele.
  8. SEOPress este un plugin SEO premium care vă ajută să obțineți mai mulți vizitatori pe site-ul dvs. prin optimizarea conținutului. Include funcții precum crearea avansată de link-uri, partajarea socială și multe altele. Nu veți avea nevoie de cunoștințe de codificare pentru a utiliza pluginul și este compatibil atât cu WordPress, cât și cu Joomla!

Există multe plugin-uri SEO diferite și fiecare oferă ceva unic. Unele sunt gratuite, în timp ce altele costă bani. Am enumerat opt dintre preferatele noastre aici pentru a vă ușura viața, dar vă recomandăm să verificați și restul.

Your Answer

Accepted file types: txt, jpg, pdf

Add another file