Centrul de ajutor SEOAgencyCategorie: Întrebări: SEO & Digital MarketingCare este diferența dintre SEO Executive, SEO Strategist, specialist SEO, manager SEO, consultant SEO și analist SEO?
Robert N. asked 2 ani ago

Buna ziua, imi puteti spune va rog care sunt diferentele dintre SEO Executive, SEO Strategist, specialist SEO, manager SEO, consultant SEO și analist SEO?

1 Answers
admin Echipa answered 2 ani ago

SEO Executive - Emite comanda.

Strategist SEO - Cercetează concurenții și identifică cuvintele cheie, se asigura ca site-ul este bun dpdv tehnic si On-page.

Specialist SEO - Face toate cele de mai sus, plus sarcinile săptămânale SEO necesare pentru a urca un site in clasamentul online.

Manager SEO - Un manager SEO este un profesionist de marketing care este responsabil pentru implementarea și proiectarea unei strategii SEO pentru un client. El lucrează la o agenție de marketing ca parte a echipei de marketing.

Consultant SEO - Te va ajuta cu o strategie de link building, îți va identifica eventualele probleme la un site, îți va da recomanările de care ai nevoie pentru a urca în clasamentul google.

Analist SEO - Cercetează când ceva nu merge bine și oferă corecții și perspectivă.

Your Answer

Accepted file types: txt, jpg, pdf

Add another file