Deschis Luni - Vineri 10:00-18:00
Email office@seoagency.ro Sună acum! 0785 369 369

Dezvoltare web

WEB Development – WEB Design

Servicii complete de dezvoltare web

Dezvoltare WEB
Dezvoltare WEB

SOLICITĂ OFERTA

Prețuri începând de la 199 EURO/luna

 

Avantajele dezvoltarii web

Secventa de dezvoltare web si un studiu clar al etapelor este cheia succesului intregului proiect. Este posibil ca utilizatorului sa nu i se para ca dezvoltarea web este o problema.  De fapt, fiecare etapa a dezvoltarii web este o munca minutioasa, pentru care fiecare dezvoltator din echipa SEOAgency este responsabil.

Dezvoltarea web cuprinde nu numai dezvoltarea de proiectare si programare, asa cum ai putea crede, ci si o analiza detaliata a proiectului, cooperarea cu clientul si cautarea de solutii pentru atingerea obiectivelor proiectului. 

Principalele etape ale crearii unui site web:

 • Stabilirea obiectivelor de dezvoltare web;
 • Crearea, studierea specificatiilor tehnice pentru dezvoltarea web;
 • Prototipuri;
 • Crearea unui aspect de design;
 • Aspect;
 • Programe;
 • Completarea continutului;
 • Testare;
 • Livrarea proiectului final catre client.

Tehnologii si standarde

Nu fiecare client al studiului nostru web vede diferentele intre tipurile de dezvoltare web si nu isi poate stabili obiectivele in mod independent. El ne cere sa cream un proiect. Noi, la randul nostru, desfasuram etapa pregatitoare – analizam nevoile de dezvoltare web ale clientului, ce sarcini ar trebui sa fie rezolvate: indeplinirea functiei de reprezentare a companiei pe internet sau vanzarea de bunuri si servicii, de a deveni o companie de publicitate de inalta calitate sau de a fi un inceput pentru o companie tanara. Toate acestea sunt negociate cu clientul. El insusi trebuie sa inteleaga ce este dezvoltarea web si cum il poate ajuta.

Dupa stabilirea sarcinilor, este stabilit publicul tinta. Este important sa intelegi pentru cine este creata resursa, ce poate oferi clientul si cum va actiona publicul la oferta.  In plus, se efectueaza o analiza de marketing care include analiza concurentilor, sezonalitatea unui produs sau serviciu, activitatile si nisele si competitivitatea ofertei. Identifica indicii si cipuri care vor ajuta la atragerea atentiei vizitatorilor. La finalizare, un prototip web dezvoltat este demonstrat clientului.

Urmatoarea etapa a dezvoltarii web: formarea specificatiilor tehnice

Sarcina tehnica este un document care este intocmit cu clientul. Acesta include caracteristici detaliate ale resurselor:

 • Dorinte de proiectare (designul color, aplicarea identitatii corporative sau a dezvoltarii acesteia, raportul elementelor grafice cu textul);
 • Miez semantic;
 • Structura site-ului, numarul de pagini, categorii, blocuri;
 • Functionalitatea site-ului (numai standard sau dezvoltarea modulelor suplimentare, descrierea detaliata si obiectivele acestora);
 • Tehnologii aplicate:
 • Programare web PHP
 • CMS, WordPress, Drupal
 • Intranets/Extranets
 • Aplicatii Mobile si FB
 • Automatizari mailuri
 • Programare Front End

 

Programarea web PHP este un limbaj comun de programare cu scop general. PHP este special conceput pentru dezvoltarea web si codul sau poate fi incorporat direct in HTML.

 

Avantajele acestei metode de dezvoltare web sunt ca designerul de web nu se limiteaza la niciun cadru prezent in toate sistemele de management al site-urilor (CMS), poate face orice cu designul site-ului si chiar cu fiecare pagina individual, limitat doar de imaginatia sa. Un alt avantaj este ca site-ul, format din cod html pur, practic nu creeaza nicio sarcina pe server, este mult mai mic decat orice alt CMS si cu un aflux de vizitatori nu va ingreuna sau va incetini, paginile acestuia,  site-ul deschizandu-se intr-o secunda. Absenta de pagini duplicat pe astfel de site-uri va afecta pozitiv pozitia sa in motoarele de cautare. Pentru site-urile html precum si pentru CMS exista un numar mare de sabloane.

Cea de-a treia si cea mai eficienta metoda de dezvoltare web  este utilizarea unui CMS (sistem de management al continutului sau a unui sistem de gestionare a continutului), cum ar fi: WordPress care este un sistem gratuit de administrare a site-urilor open source care s-a dovedit timp de multi ani si care permite sa creezi aproape orice site.  Dezvoltatorii web experimentati confirma ca Drupal este cel mai puternic CMS. Cu toate acestea, este si cel mai dificil de utilizat. Drupal, datorita flexibilitatii, este cel de-al doilea CMS cel mai folosit in lume, dar nu este un favorit printre incepatori. Pentru a dezvolta cu succes un web complet cu Drupal, trebuie sa-i cunosti tainele si sa ii afli elementele de baza ale codarii. 

Adaptabilitate

Aceasta tendinta este relevanta in special pentru versiunile mobile ale site-urilor web. In prezent, dezvoltatorii incearca sa faca totul pentru a se incadra in ecranul mic al unui smartphone, aproape toate programele digitale. Ei inteleg ca oamenii se confrunta din ce in ce mai putin cu calculatoarele cand se termina orele de lucru. Prin urmare, aplicatiile mobile incep sa functioneze cu succes si functional ca si site-urile familiare. Acestia castiga aceeasi popularitate ca si resursele internet scalate. Partea vizuala a dezvoltarii web a avut de infruntat de asemenea, cateva modificari . Aceste transformari “au dezlegat mainile” designerilor, care nu se pot limita acum in viziunea creativa. Principalul lucru este sa intelegem tendintele si sa le folosim cu pricepere in implementarea sarcinilor strategice ale companiei.

2.5.9