Despre Noi

Suntem marketeri de internet cu o experienta de peste 10 ani. De-a lungul anilor, am plecat de la un webmaster care creeaza site-uri de informare si am ajuns la nivelul unor specialisti certificati in crearea a sute de proiecte in mediul online, cu bugete de peste 50 de mii de euro in campaniile ppc si peste 40 de mii de conversii in afiliere.

SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim.

Suntem specializati in SEO, cel mai eficient canal de marketing online!

Relatiile cu angajatii, clientii si partenerii nostri de afaceri sunt construite pe transparenta, perseverenta si incredere reciproca. Echipa de specialisti a Agentiei SEO Agency obtine rezultate remarcabile pentru clienti, combinand o abordare creativa cu rezolvarea problemelor de orice complexitate si vasta experienta. Garantam obtinerea unui flux constant de clienti din motoarele de cautare si retelele sociale.

Ca agentie de marketing digital oferim servicii de optimizare vanzari online, implementare GDPR/SSL, advertoriale SEO, Google Ads, optimizarea ratei de conversie, optimizare Google MAPS, web Design si multe altele, pentru companii si firme mari si mici care doresc sa isi dezvolte mai eficient afacerea in spatiul online.

Astazi, SEO Agency se mandreste cu o echipa unica si coerenta de experti in toate domeniile de marketing pe internet. Pe masura ce crestem, aderam la codul de etica in SEO si ramanem dedicati ideilor care ne ajuta sa reusim:

  • Standarde ridicate de calitate;
  • Abordarea personala a angajatilor si clientilor;
  • Inovatia orientata spre rezultate;
  • Gandire creativa;or clientilor.

Oferim pachete de promovare pentru fiecare buget: