SEO Standard – 495 lei/luna – raport lunar

SEO Standard este cel mai ieftin pachet pe care noi il punem la dispozitie, doar 495 de lei, acesta se adreseaza in special firmelor mici-medii care ofera spre exemplu servicii (reparatii frigidere, reparatii televizoare, reparatii monitoare, service masini de spalat etc.), la acest pachet mai putem adauga si magazinele online care au o concurenta mai redusa. (Contactati-ne si noi va vom spune la ce pachet se incadreaza site-ul dumneavoastra).

Acum va intrebati ce oferim noi in acest pachet si care este calitatea link-urilor, ei bine, vreau sa va precizez faptul ca folosim doar link-uri naturale, create manual de catre echipa noastra, mai mult de atat, aceste link-uri nu le vom sterge nicodata si vor avea mereu un impact pozititv asupra site-ului dumneavoastra.

In acest pachet, optimizare on page a site-ului este inclusa si va vom aduce la cunostinta toate trucurile pentru un site cat mai curat, amintim aici despre:

– viteza de incarcare a site-ului
– optimizarea tag-ului h1
– backlink-urile negative
– un titlu si o descriere relevanta pentru motorul de cautare google
– optimizarea imaginilor
…lista continua in functie de site-ul pe care il aveti.

Rezultatele apar inca din prima luna, oferim raport de pozitionare si va ducem site-ul pe prima pagina in motorul de cautare google (poate dura intre 3-6 luni in functie de concurenta cuvintelor cheie pe care noi le vom aborda si le vom alege impreuna cu dumneavoastra).

Contractul se va incheia pe o perioada de 6 luni cu posibilitate de prelungire, iar in cazul in care doriti sa renuntati la el, o puteti face oricand fara alte probleme.

comanda acum

[Contact_Form_Builder id=”10″]