SEO Business – 995 lei/luna – raport lunar

SEO BUSINESS este cel mai scump pachet de pe site-ul nostru si este destinat firmelor care au o concurenta foarte ridicata pe motorul de cautare GOOGLE. O concurenta ridicata inseamna si o investitie mult mai mare din partea noastra, un timp mai ridicat si o echipa care va monitoriza in fiecare zi cuvintele cheie pe care noi le vom aborda. (Contactati-ne si noi va vom spune la ce pachet se incadreaza site-ul dumneavoastra).

Cu siguranta este un pachet SEO foarte benefic tuturor firmelor ce au o concurenta ridicata, un pachet pe care noi l-am adus la un nivel unic in Romania, spunem asta pentru ca am promovat cu succes zeci de firme pe o concurenta absolut uluitoare, cuvinte cheie aproape imposibile.

Solutia este in mainile dumneavoastra, pachetul este la noi si vi-l recomandam ca fiind cel mai bun pachet SEO din Romania.

Probabil va intrebati „De ce pretul acesta ?”

  • Pentru ca noi calculam un profit de 40-50%, astfel cei care comanda un pachet de pe site-ul nostru trebuie sa stie ca restul de 50-60% il investim in asa fel incat sa avem rezultate garantate. Despre celelalte firme nu comentam, noi doar stim ca un client multumit atrage un alt client, asa aducem agentia noastra la un alt nivel.

Rezultatele apar inca din prima luna, oferim raport de pozitionare si va ducem site-ul pe prima pagina in motorul de cautare google (poate dura intre 3-6 luni in functie de concurenta cuvintelor cheie pe care noi le vom aborda si le vom alege impreuna cu dumneavoastra).

Contractul se va incheia pe o perioada de 6 luni cu posibilitate de prelungire, iar in cazul in care doriti sa renuntati la el, o puteti face oricand fara alte probleme.

comanda acum

[Contact_Form_Builder id=”10″]