SEO Avansat – 695 lei/luna – raport lunar

SEO AVANSAT este cel de-al doilea pachet pe care noi il punem la dispozitie. Acest pachet il recomandam magazinelor online mici si medii, celor care doresc o promovare intensa si curata, un pachet SEO cu rezultate garantate si cu certitudinea ca au facut cea mai buna alegere. De precizat faptul ca acesta este cel mai comandat pachet de pe site-ul nostru, asta pentru ca majoritatea magazinelor online se incadreaza perfect intr-o promovare avansata. (Contactati-ne si noi va vom spune la ce pachet se incadreaza site-ul dumneavoastra).

Majoritatea magazinelor online angajeaza oameni pe marketing, probabil salariul este minim 1200-1500 de lei + alte taxe, insa nu stiu ca un om pe marketing are nevoie de un alt buget pentru a putea promova magazinul, astfel se ajunge la o suma de 2000-3000 lei. Acum noi intrebam „Merita sa angajezi o persoana pe marketing cand ai la dispozitie firme care au facut SEO inca din anii 2007-2008?”. Stim cu totii ca de atunci totul s-a schimbat, insa noi suntem la curent cu cele mai noi tehnici SEO, garantam rezultate si va aducem site-ul in topul google.

Ce oferim in acest pachet ?

In acest pachet, optimizare on page a site-ului este inclusa si va vom aduce la cunostinta toate trucurile pentru un site cat mai curat, amintim aici despre:

– viteza de incarcare a site-ului
– optimizarea tag-ului h1
– backlink-urile negative
– un titlu si o descriere relevanta pentru motorul de cautare google
– optimizarea imaginilor
…lista continua in functie de site-ul pe care il aveti.

Rezultatele apar inca din prima luna, oferim raport de pozitionare si va ducem site-ul pe prima pagina in motorul de cautare google (poate dura intre 3-6 luni in functie de concurenta cuvintelor cheie pe care noi le vom aborda si le vom alege impreuna cu dumneavoastra).

Contractul se va incheia pe o perioada de 6 luni cu posibilitate de prelungire, iar in cazul in care doriti sa renuntati la el, o puteti face oricand fara alte probleme.

comanda acum

[Contact_Form_Builder id=”10″]