Deschis Luni - Vineri 10:00-18:00
Email office@seoagency.ro Sună acum! 0785 369 369

PACHET SEO BASIC

Afacerea ta este la inceput de drum si ai nevoie de mai multi clienti? Pachetul SEO BASIC este perfect pentru a atrage cat mai multi clienti din mediul online prin optimizarea paginilor, remedierea erorilor si a backlink-urilor negative . Prin acest pachet asiguram backlink-uri pe bloguri cu autoritate si articole pe blogul dumneavoastra.

Comanda Pachetul SEO BASIC!

199 Euro / luna

PACHET SEO

Te-ai saturat sa cheltuiesti banii pe campaniile platite din Google ADS ?

– Incearca acum PACHETUL SEO BASIC!

Pachetul SEO BASIC este destinat afacerilor mici/medii care vor sa-si faca reclama in mediul online. Tinem cont de fiecare client in parte si ii oferim cele mai bune solutii pentru optimizarea site-ului si pentru a atrage cat mai multi clienti.

Sunt peste 200 de factori de care trebuie sa tinem cont atunci cand optimizam un site, asadar nu trebuie sa lasati afacerea dumneavoastra pe mainile celor care nu detin cunostinte SEO solide pentru a va duce cat mai sus in motoarele de cautare. 

SEO BASIC este cel mai ieftin pachet pe care noi il punem la dispozitie, doar 199 euro, acesta se adreseaza in special firmelor mici-medii care ofera spre exemplu servicii (reparatii frigidere, reparatii televizoare, reparatii monitoare, service masini de spalat etc.), la acest pachet mai putem adauga si magazinele online care au o concurenta mai redusa. (Contactati-ne si noi va vom spune la ce pachet se incadreaza site-ul dumneavoastra).

Contractul se va incheia pe o perioada de 6 luni cu posibilitate de prelungire, iar in cazul in care doriti sa renuntati la el, o puteti face oricand fara probleme.

ATENTIE: Acest pachet include o analiza amanuntita a site-ului dumneavoastra. Aveti inclus publicarea de stiri publicitare, cat si inscrierea web site-ului in Google Business/Places.

 

SEO BASIC – 199 euro/luna
Concurenta – mica/medie
Analiza completa a site-ului
Verificare viteza de incarcare
Verificare erori in site
Verificare pozitii in Google
On-Page SEO
Instalare module SEO
Optimizarea imaginilor
Optimizare Meta (titlu, meta descrieri, H-uri)
Off-Page SEO
Backlink-uri pe bloguri cu autoritate
Optimizare Google My Business
Optimizare viteza de incarcare a site-ului
Eliminarea backlink-urilor negative
Creare sitemap.xml optimizat
SEO Basic

SEO BASIC

199 euro/luna

SEO BASIC - 199 euro/luna

SEO Avansat

SEO AVANSAT

399 euro/luna

SEO AVANSAT - 399 euro/luna

SEO Platinum

SEO PLATINUM

699 euro/luna

SEO PLATINUM - 699 euro/luna

2.5.9